Who is Going to Win? ~ من سيربح المعركة؟

Muatasim Alkubaisy

“Dark power is coming to fight coloured power”

Mono Gallery at Riyadh, Saudi Arabia hosted the event which is later hosted at Den Gallery in Kuwait.

 

المعرض المشترك للفنان العراقي معتصم الكبيسي مع الفنان السعودي محمد الثقفي في مونو غاليري في العاصمة السعودية، الرياض؛ ومن ثم في دِنّ غاليري في الكويت

.يتساءل عبر منحوتاته المعبّرة عن الرابح في المعركة العسكرية

alkubaissi1alkubaissi2

---------------------------------------------------------------------------------------------- *Material should not be published in another periodical before at least one year has elapsed since publication in Whispering Dialogue. *أن لا يكون النص قد تم نشره في أي صحيفة أو موقع أليكتروني على الأقل (لمدة سنة) من تاريخ النشر. *All content © 2021 Whispering Dialogue or respective authors and publishers, and may not be used elsewhere without written permission. جميع الحقوق محفوظة للناشر الرسمي لدورية (هَمْس الحِوار) Whispering Dialogue ولا يجوز إعادة النشر في أيّة دورية أخرى دون أخذ الإذن من الناشر مع الشكر الجزيل

Leave a Reply